ناباروری

مصرف قرص کلومیفن روزی دوتا حالا ب تعدادی ک دکتر داده و قرص تاموکسیفن روزی یکی حالا ب تعداد و امپول اچ ام جی از روز سوم پریودی صبح ها روزی یکی احتمال بارداری رو چند درصد افزایش میدهد؟؟؟؟ البته کلومیفن رو گفتن از روز پنج‌ پریودی و تاموکسیفن از روز اول پریودی

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مصرف داروهای کمک باروری اگر به درست و به مقدار صحیح تجویز شده باشد احتمال باروری را افزایش می دهد البته اگر مشکل شما عدم تخمک گذاری باشد و همسرتان مشکلی نداشته باشد موفق باشید