آیا سیپروترون کامپاندکیست را درمان میکند؟

سلام .خسته نباشید

من قبلا ی سقط داشتم البته همون ماهی ک پریودم عقب افتاد افتادم ب لکه بینی و خونریزی ک از دادم منفی شد ولی دوباره بعد 18روز از رو تکرار کردم مثبت شد ولی عدد بتا دیر بالا میرفت و بعدشم سقط شد بدون هیچ دردی....و بعد از اون 8ماه اقدادم کردم و باردار نشدم رفتم دکتر گفتن ک کیست داری و عفونت برای عفونت پماد واژینال لکورکس و دوتا قرص فلوکونازول داد و برای کیستم قرص جلوگیری سیپروترون کامپاند داد و متفورمین ایا سیپروترون کامپاندکیست را درمان میکند ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بله كمك ميكند بعد مصرف دوبسته مجدد كيست را پيگيري كنيد