بعداز زایمانم دچار استرس کاذب شدم چی کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به مدت زمان زایمانتان اشاره ای نکردید .با توجه به شرایط کرونا و نگرانی افراد از سلامتی خود و اطرافیانشان و مشکلات پیرامون آن استرس و نگرانی تا حدود زیادی طبیعی است
از طرفی بعد زایمان بخاطر تغییر هورمونها افسردگی و گاهی استرس در افراد به وجود می آید
سعی کنید منبع استرستان را پیدا کنید و اگر منطقیست دریاره ان با همسر یا کسی که بتواند کمکتان کند صحبت کنید افکار منفی را از خود دور کنید و در صورت امکان حتما مشاوره فردی انجام دهید