با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر و بقیه دوستان عزیز که این تایپی ک رو میبینند من یه خانم بیست و هفت ساله هستم دارای یه فرزند دختر شش ساله با اینکه شرایط زندگی هم از نظر مالی و هم همسر شرایط نسبتا مطلوب ی دارم ولی باز مشکل افسردگی دارم مشکل از اونجا شروع شد که متوجه شدم بارداری البته شش ماه قبل چون در اون موقع من قرص فلوکسامین 50 میخوردم بعد که متوجه بارداری شدم دکتر بهم گفت قطع کن و به جای اون سیتالوپرام20 بخور من هم خوردم بعد متوجه شدم که بارداری خارج از رحم بوده و با عمل جراحی بارداری رو پایان دادم و بعد از عمل حال روحی من خراب شد و نزد دکتر فرهام در شیراز رفتم که قرص فلوکسامین 10 بهم داد و گفت هفته اول روزی یک عدد هفته دوم دوتا هفته سوم سه تا و هفته چهارم چهار تا من هم خوردم ولی وقتی قرص از دوتا کردم سه تا حالم خیلی بد شد و احساس میکنم اصلا این قرص روی من سازگار نیست حالا می خوام این فلوکسامین رو قطع کنم به جاش همون سیتالوپرام استفاده کنم چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟ آیا با قطع کردن و استفاده از ستالوپرام برام مشکلی پیش نمیاد؟ پیشاپیش از پاسخ شما ممنون

پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

سلام
با کاهش دوز فلوکسامین به آهستگی حدودا هر هفته کاهش نصف قرص و سپس شروع سیتالوپرام  مشکل پیش نخواهد آمد ولی بهتر است اینکار را با نظارت دقیق پزشک جهت مدیریت عوارض احتمالی انجام دهید