مشکل با همسرم

سلام من 7 سال هست ازدواج کردم من و همسرم هر دو ازدواج دوممون هست همسرم 2 تا فرزند داره ولی متاسفانه دست بزن داره عصبی و بداخلاق هست خیلی بهش فرصت دادم ولی این سری مدتی هست اومدم خونه پدرم خیلی اومد التماس کرد که عوض شدم خانوادم میگن باید خونه به نامت بزنه تا برگردی وگرنه دوباره همون میشه اما همسرم قبول نمیکنه بین دو راهی گیر کردم نمیدونم چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم بجای اینکه شرط بگذارید تا منزلشان را به نامتان کنند شرط کتید تا زمانی که نزد روانشناس نرفته اند و تحت درمان قرار نکرفته اند برنمیگردید
شماهم باید در این جلسات شرکت کنید و ریشه این مشکل حل شود
میتوانید حق طلاق را داشته باشید و بخواهید حتنا نزد روان درمانکر بروید