لک بینی ماه پنجم بارداری

سلام و خسته نباشید.

من در هفته نوزده بارداری هستم.

از هفته ۱۰ خون ریزی و لکه بینی داشتم و شیاف سیکلوژست ۴۰۰ مصرف میکنم.

نزدیک یک ماه بود که لک و خون نداشتم.

چهار روز قرص کلسیم مصرف کردم.یبوست شدید گرفتم و اجابت مزاج مجبور شدم و زور زدم.

افتادم دوباره به خونریزی و لک بینی .تنها کاری که میکنم شیافمو ۱۲ ساعت میزارم.

هماتومو و چیز دیگه ام تو سونو گرافیا گزارش نشده

تنها مورد جفت لولائینگ خلفی بود.که الان خلفی فوندال شده.

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.

لطفا راهنماییم کنین.

ممنون و متشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شبی یک عدد از شیاف می توانید استفا ده کنید بعد از قطع لکه بینی دیگر نیازی به مصرف مجدد شیاف نیست باید مواظب رژیم غذایی خود باشید تا دچار یبوست نشوید مصرف  مایعات و میوه و سبزیجات تازه مانند کاهو و....در رژیم غذایی خود افزایش دهید