کم شدن قاعدگی

سلام خدا قوت.

من دوماهه که برای بچه دار شدن اقدام کردم و قبلش تمام آزمایشات رو انجام دادم و مشکلی نبوده.دقیقااااا از همون ماه اول اقدام روزهای خونریزیم از هفت روز شد پنج روز و فاصله ی قاعدگیهام هم شده 37روز !!!!

ماه پیش رفتم دکتر و سونوی واژینال دادم که دکتر گفت کیست یا هر مشکل دیگه ای نداری.

الان که روز سوم قاعدگی هستم احساس جیکنم خیلی خونریزیم کم سده و حتی سه روز هم شاید بشه.بسیار نگران هستم لطفا بگید آیا من مشکل خاصی دارم؟

این مسئله چه ربطی به اقدام داره؟!!!

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر ۳ روز کامل پریود باشید طبیعی است اما اگر کمتر از ۳ روز طول دوره پریود باشد و یا اینکه به خون ریزی نیافتید و یا اینکه بیشتر از ۱۰ روز پریود شما به تاخیر بیفتد نیاز به پیگیری وجود دارد با توجه به سن شما اگر تا سه ماه آینده باردار نشدید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید