لاغری با ورزش و رژیم

سلام من ۲۵سالمه و مجردم .قدم ۱۶۶وزنم پارسال ۸۹بود الان با ورزش رژیم شده ۷۳ باید بشم۶۲الان شکمم شل و افتاده  این ده کیلو میخوام کم کنم استپ شده دوماه و اینکه بازوهام بزرگه و افتاده و همین جور شکمم نمیدونم چیکار کنم جای شکم بازو هام چربی انباشته دارم .نمیدونم دیگ باید چیکار کنم .ورزش میکنم حلقه میزنم هوازی میرم کوهم میرم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای بهتر شدن شلی اندامتون باید قطعا ورزش مقاومتی و با وزنه انجام دهید. برای این پروسه نیاز به یک مربی و رژیم مناسب دارید. ورزش بدنساز رو در اولویت بذارید
جهت دریافت رژیم غذایی به پیج اینستاگرام اینجانب مراجعه فرمایید
dr_radfar_diet@