زایمان و عوارض بعد آن

سلام وقت بخیر

من تازه زایمان کردم حدود ۵۴روز از زایمانم میگذره که خون ریزی که داشتم تمام شده ،حدودا ۳هفته بعد زایمان خونریزی داشتم ،بعد از اون لکه بینی وبعد از لکه بینی ترشح که کلا تمام شد .ولی الان دوروز هست که مقدار کمی خونریزی خون به رنگ قرمز وترشحات سفید ومقدار لکه بینی دارم دلیل این خونریزی چی میتونه باشه ،دلیلش نزدیکی میتونه باشه یا خیر البته بعد نزدیکی هیچ خون ریزی نداشتم روز بعدش این اتفاق افتاد وموقع نزدیکی کمی احساس سوزش دارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این مسئله می تواند تا دو ماه بعد از زایمان طبیعی باشد موفق باشید