لاغری

سلام وقت بخیر من چرا واقعا لاغر نمیشم رژیم ک میگیرم وزنم خیلی دیر پایین میاد از اولین هفته تازه الان قرص گرفتم گلوریا رو دوستم جواب داده رومن خیلی کم جواب داده دوستم اشتهاش کامل بسته شد من نه اخه من چیکار کنم خسته شدم دیگه تنها چیزی ک خیلی به من جواب میده ورزش ایروبیکه انقد ک رژیم گرفتم گرسنگی میکشیدم رفتم قرص گرفتم بازم این قرصا رو من جواب نداده بنظرتون مشکل بدن من چیه هیچ بیماریی هم ندارم😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل کارمند دفتر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
داروی گلووریا قاچاق است و دارای ترکیبات ماده مخدر شیشه است.
این پست را در اینستاگرام اینجانب مطالعه کنید
dr_radfar_diet@

پست مربوط به داروی گلوریا
https://www.instagram.com/p/CFNW5BSA6ay/?utm_source=ig_web_copy_link