سلام. من ۲۶ سالمه. چندین ساله که پرولاکتینم بالاست. پریودی های خیلی نامنظم و کوتاه دارم. حتی شده برای چند ماه پریود نشدم.

 MRI دادم هیپوفیزم مشکل نداشت.

آزمایش تیروئید دادم . کم کم کاری هم ندارم.

کابرگولین استفاده میکنم.

ولی پرولاکتینم نرمال نمیشه. خسته شدم. خیلی نگرام اگه پایین نیاد بعدا برای بارداریم‌مشکل ایجاد بشه. تا کِی باید صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام حتما دوزكافي مصرف نكرديد تحت نظر متخصص مغز واعصاب وزنان باشيد