شک به همسر

مدتی قبل چند پیام مشکوک درگوشی شوهرم دیدم که در حد یک شیطنت مردانه بود اما من حسابی بهم ریختم و با خودش درمیون گذاشتم که بالاخره قانعم کرد که چیزمهمی نبوده و من از همون موقع تصمیم گرفتم دیگه گوشیشو چک نکنم چون میترسیدم چیزی ببینم که حالمو بد کنه و درعین حال تاحدی بهش اعتماد هم دارم. خواستم بدونم برای مراقبت از زندگیم گوشیشو چک کنم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
چک کردن گوشی همسر نشان از عدم اعتماد طرفین به همدیگر ایت و وارد شدن به حریم شخصی فرد میباشد
برای حفظ زندگیتان باید مهارتهای زناشوییتان را تقویت کنید
میتوانید برای بهبود کیفیت روابط  زناشوییتان با زوج درمانگر جلسه حضوری داشته باشید