اقدام برای بارداری

سلام وقت بخیر من یه پسر 8 ساله دارم برای بارداری دوم 5 ماهه اقدامم ولی هنوز نتیجه نگرفتم البته دکتر هم رفتم دو دوره کلومیفن و امپول HCG داد هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم که سالمیم میخواستم ببینم چیکار کنم زودتر نتیجه بگیرم و جلوگیری هم طبیعی بوده

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
من نمیدونم شما چه نوع آزمایشاتی انجام دادید پس لازمه نتایج بررسی بشه
دوم اینکه سونوگرافی سریالی جهت بررسی وضعیت تخمک گذاری در اواسط سیکل الزامیه
اگر تمامی موارد در اسپرموگرام همسرتون و همینطور  «تمامی» آزمایشات هورمونی ‌سونوگرافی خودتون نرمال بود و بعد از شش ماه اقدام متوالی در حوالی تخمک کذاری و استفاده از داروهای کمک باروری، اقدام شما بی نتیجه بود لازمه عکس رنگی رحم هم انجام بشه