ناباروری

سلام وقت بخیر من چندماهه برای بارداری اقدام میکنم.این ماه دکتر بهم لتروزول و گلوکوفاژ و دوفاستون داده،میخوام برای اینکه شانسمو بالا ببرم همراهش با فاصله چندساعت سیاهدونه و عسل بخورم.ایا باعث میشه اثر داروها خنثی بشه ؟ اخه شنیدم میگن همزمان نباید داروی گیاهی و شیمیایی مصرف کرد چون همو خنثی میکنن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام از نظر طب پزشکی این مطلب تایید نشده است به همین علت نمی توان گفت که  از نظر پزشکی این مطلب درست است موفق باشید