کروموزوم ۱۸

سلام وقت بخیر.من غربالگری اول انجام دادم سونو خوب بود.ولی در آزمایش مشکوک به کروموزومی ۱۸ نشون داده بود به نظرتون من آمنیوسنتز انجام بدم یا غربالگری دومم انجام بدم بعد.ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم تمامی آزمایشات باید چک بشه پس دکترتون بعد از بررسی کامل نتایج آزمایش خون و سونوگرافی تصمیم میگرن که وارد چه مرحله ای از تکمیل غربالکری بشید