ضعف حسی عمقی کودک 2ساله

‌با سلام. دخترم چندروز دیگه ۲ساله میشه ولی هنوز راه نمیره و فقط آواسازی داره.بخواد بره بیرون میگه دردر. یوقتایی آب میگه.بهش سلام بدیم میگه س و بخواد کسیو صدا کنه میگه عزیزم. وقتی ۱۴ماهش بود توسط روانشناس و دکتر تکاملی کودک ارزیابی شد و مسئله اتیسم رد شد و گفتن کاملا سالمه.تا ۱۸ماهگی اضافه وزن داشت.بموقع گردن گرفت. ۷ماهگی نشست. ۱۴ماهگی غلت خورد و ۱۶ماهگی سینه خیز رفت و وسایلو میگرفت بلند میشد و ۱۸ماهگی چهاردستوپا. ۲۰ماهش که شد بردم فوق تخصص مغز و اعصاب و ۱۰ عدد آمپول سیتیکولین داد و توصیه کرد به کاردرمانی. ی قرصی ام داد که اونو ندادم بهش. الان ۴ماهه کاردرمانی میره. اوایل کاردرمانگر گفت لگن و کمرش ضعیفه چون اصلا تعادل نداشت بایسته و با تمرین خوب شد الان اگه مجبورش کنیم میتونه چندثانیه بایسته و خیلی کم گشت زنی میکنه. اصلا تمایلی به راه رفتن نداره و کلا بچه ترسوییه. الان میگه که مشکل حس عمقی داره. دخترم خیلی بچه آرومیه واکنش به اسمش داره ارتباط چشمی داره. حرکات تکراری نداره.ولی توی محیطای بسته شلوغ مثل مطب دکتر و کاردرمانی گریه میکنه.از صداهای بلند میترسه.نمیتونه با نی چیزی بخوره. فوت کردنو بوس کردنو بلد نیست که کاردرمانگرش میگه عضلات فکش ضعیفه. همه چیز میخوره بدغذا نیست. احساس میکنم درک و شناختش نسبت به سنش عقبه. ۱۴ماهگی دست دسی یاد گرفت.بای بای نمیکنه.عاشق رقصیدن و آهنگای شاد.اشاره کردنو توی ۲۰ماهگی یاد گرفت و کلا هرچیزی بخواد منظورشو با اشاره میرسونه یا مارو میبره سمتش. الان ۳تا سوال دارم ازتون. ۱.من باید چه دکتری ببرم دخترم؟ ۲.تا چه مدت باید این کارای توانبخشی انجام بشه؟ ۳.آیا به هم سناش میرسه و یروزی این مشکل حل میشه یا نه؟ ممنونم از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام 1-باید زیر نظر فوق تخصص مغز واعصاب کودکان باشه .   2-توانبخشی تا وقتی که مشکلات حل شود باید انجام شود. اگر مشکلات زیاد باشد چند سال به کاردرمانی نیاز دارد.  3-نکته مهم در پیشرفت میزان بهره هوشی هست. هر چقدر ضریب هوشی بالاتر باشد امکان رسیدن به همسن ها بیشتر است.