بارداری و کرونا

با سلام و خسته نباشید

 من دچار کرونا خفیف هستم پزشک برام قرصهای استامینوفن۳۲۵ و آزیترومایسین ۲۵۰ و شربت دکسترومتورفان

تجویز کردند میخواستم بدونم اینا برای بچه مشکلی ندارن من استفاده کنم و اگه راهکار دیگه ای هست در منزل به من بگین انجامش بدم تا زودتر خوب شم بیشترهم کم اشتهایی و کوفتگی بدن اذیتم میکنه

ممنون از پاسخگویی شما.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سللم
در مورد کرونا دقت کنید که حتما تست کرونا باید انحام شده باشه
ذکر نکردید هفته چندم بارداری هستید
در هر صورت پزشکتون با اطلاع از شرایط بارداری شما براتون دارو تجویز کردند
سیستم ایمنی بدنتون رو تقویت کنید