پسرم درسخون نیست

پسری دارم 11 ساله کلاس پنجم اصلا حوصله درس رو نداره اصلا برای درس وقت نمیذاره تا من مجبورش نکنم دست به دفتر و کتاب نمیزنه. خیلی اذیت میشم. دست خط خوبی هم نداره. با وجود اینکه باهاش دیکته کار می کنم باز کلمات رو اشتباه می نویسه خسته شدم به خدا شکل درست کلمات رو میدونه ولی توی دیکته دقت نمیکنه فقط میخواد زود بنویسه و بره پی بازی.  همیشه دوست داره بازی کنه اصلا از بازی سیر نمیشه. تو رو خدا بگید چکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
شما بايد به درمانگر شناختي مراجعه كنيد ، درمانگري كه به اختلالات يادگيري مسلط باشد.
موفق باشید.