رابطه دوستی

سلام

ممنون میشم راهنماییم کنید

من یه رابطه ۸ ماهه دارم با یک خانومی که از لحاظ فرهنگی بسیار خانواده ازادی هستن و خانواده من خانواده نیمه مذهبین بخاطر بحث بینمون این خانوم چندین بار رابطه رو تموم کرده و من بخاطره اون حسیکه داشتم ایشونو برگردوندم

ایشون همکار بنده بودن و مدیر اون شرکت راجب ایشون کلی حرف میزد و چون نمیدونستن ما رابطه داریم من با این خانم بحث میکردم که با مدیریت رابطه خشکی داشته باشه که همین باعث بحث شده

دلیل اصلی این پیامم اینکه الان مشکل اصلی رابطه ما گذشته این خانومه این خانوم به بنده اول رابطه گفته بود که پسرعموشو دوست داشته ولی رابطشون تموم شده چون پسرعموشون خیانت کرده ولی جلویه من دلسوزیه پسرعموشونو میکنن و چند روز پیش باهم به سفر خانوادگی رفتن و بعدش چند پیام که بیشتر شوخی بوده برای هم فرستادن و خیلی از این‌موضوع ناراحتم که با اینکه طرف من میدونه من سخت با این شخص کنار بیام بازم درک نکرده

خواهشا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و عرض ادب خدمت شما کاریر گرامی
تفاوت فرهنگی ویا بهتر بگویم تفاوت در دیدگاههای مذهبی طرفین میتواند مشکلات اساسی در ادامه رابطه ایجاد کند
ایشان دختری هستند که در  خانواده ای بزرگ شده اند که افراد روابط ازاد و بدون محدودیتی دارند و شما به این روابط مقید هستید در اینده ایشانونیخواهند روابط فامیلی و دوستانه شان ادامه داشته باشد در جمع های خانوادگی باهم رفتار صمیمانه ای خواهند داشت که مخالف عقاید شماست
پیشنهاد میکنم برای اطمینان از اینکه جقدر یاهم اشتراک و توافق نظر دارید هردو مشاوره قبل ازدواج انجام دهید