پایین بودن جنین

سلام ۳۴هفته و شش روزمه و جنینم بریچه جفتمم قدامیه بهم گفتن جفت قدامی تو سزارین باعث خون ریزی میشه و نگرانم جنینم نچرخه و اینکه من پاشو خیلی پایین حس میکنم ده سانت فاصله داره تا بیرون بیاد پایینه؟خطرناکه؟ واینکه من فوبیای زایمان دارم از خود زایمان نمیترسم ترسم از اینه که بعد از از بین رفتن بی حسی شکمم رو فشار بدن تو بی هوشی کامل این کارو میکنن ؟من خیلی نگرانم کلا توی این ماه آخر همش اون صحنه رو میبینم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام جاي جفت اكر زايمان اول هست مشكلي ندارد و اين قدرها هم كه فكر ميكنيد دردها غير قابل تحمل نيستند