مشاهده فوکوس اکوژن در بطن چپ جنین

سلام تو سونو آنومالی بهم گفتن جنین فوکوس اکوژن داره تو بطن چپ قلبش ..من اکو قلب هم انجام دادم گفتن هیچ مشکلی نیس و نگران نباشم..ولی بعد از تولد نوزاد رو باید ببرم اکو قلب

میشه یکم توضیح بدین علت تشکیل فوکوس اکوژن چیه ؟ایا خطرناکه؟ و ممکنه تا زمان تولد ازبین بره؟بااینکه دکترم گفت چیزی نیس ولی من خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. فقط بايد به فوق تخصص پره ناتال مراجعه كنيد. نگران نباشيد.