عفونت شدید

سلام خانم دکتر وقت بخیر

من حدودا یه هفته پیش بعد ادرار خون دیدم همراه سوزش بعدش خارش و عفونت داشتم دو سه روز هم هست نه خون داشتم نه خارش و عفونت. پهلوی راستم درد میکرد

آزمایش و سونو دادم دکتر اورولوژی تشخیص عفونت کلیه و مجاری ادرار دادن. دقیقا روزی که پریودیم شروع شد این قرصام شروع شدن

سفکسیم 400روزی یه عدد

کرنکس

شیاف دیفنامیک اسید

آمپولا

 amikacin500
ویتامین ب
سفازولین 1گرم
از دیروز که اینا مصرف کردم امروز که دوم پریودیمه، پریودیم خیلی خیلی کم شده. گرفتگی شکم هم دارم

درحالی که من همیشه روز دوم پریودم شدید میشد

از چی میتونه باشه؟!

بنظرتون اینهمه قرص و آمپول زیاد نیست؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام درمورد داروها نظري نمي توانم بدهم ولي اكر خونريزي كم است ازمايش خون بارداري وسونو بدهيد