قرص پروژسترون

با سلام، مدتی بود پریود به شدت نامنظمی داشتم پزشک زنان برام قرص پروژسترون تجویز کرد دوماه استفاده کردم دقیقا بعداز قطع مصرف به فاصله دوتا سه روز پریود میشدم برای دوره سوم که مصرف کردم بعداز قطع دارو هیچ اتفاقی نیوفتاد تمام حالات پریود مثل اکنه عطش سینه درد به سراغم اومد ولی خبری نشد تا اینکه چهارروز از موعدم گذشت وبا یه دل دردخیلی کم چندقطره خون کم رنگ وترشحات مویی به صورت لخته ازم خارج شد وهنوزم نوک سینه هام حساس هست واحساس بی حالی دارم واینکه درحین مصرف اقدام داشتم واینکه اشتباها به جای روزی دوتا قرص یک عدد قرص دراین سه دوره مصرف کردم بااین تفاسیر ممکنه که بارداری صورت گرفته باشه ودرحال حاضرباردارباشم؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال و قطع قاعدگی  شما بله احتمال بارداری وجود دارد بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید