سلام نوزاد ٣ماهه دارم از ٢٠ روزگي يبوست داره با هيچ دارويي خوب نشده مدفوعش دونه دونه و زرد رنگه همراه با گريه و داد دفع داره اكثرا با شياف دفع داره گهگاهي هم خودش. چون نارس بود ٥بار غربالگري تيروئيد داشت ٢بارش مشكوك بود ك ازمايش وريدي انجام دادم و مشخص شد تيروئيد كم كار داره ٥ روزه قرص ميخوره.. ايا يبوستش مربوط به تيروئيد؟ اگر هست كي خوب ميشه؟ اگر مربوط به تيروئيد نيست با يد چيكار كنم دكتر بردم قطره بي بي كر دادن

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بله با درمان کم کاری تیروئید علائم یبوست در کودک بهبود پیدا میکند.