ناباروری

سلام ۷ ساله ازدواج کردم شوهرم از لحاظ اسپرم تعداد ۵۰۰ عدد و گاهی ۰ میشه حرکت هم صفره

۱ بار رویش برای میکرو اقدام کردیم بعد تزریق کلی آمپول تنها ۳ فولیکول بود که کنسل شد

۵ بار ابن سینا میکرو کردم هر بار ۳ تا فولیکول فقط یک بار ۶ تا فولیکول بود که چون اون روز تو بیوپسی هم اسپرم نبود تخمک ها فریز شد بعد که اسپرم ها برگشتن از فریز خارج شد ۳ تا جنین تشکیل شد باز فریز شد من پی آر پی شدم و جنین ها منقل شدن بارداری پوچ شد ۴ مورد دیگه جنینی تشکیل نشد از ۳ تا فولیکول یا فقط یک جنین که انتقال پیدا کرد  و بی نتیجه بود من سالم هستم ذخیره تخمدان ۱ هست الآن ۲۸ سالمه فقط fshخونم یه کم بالا بود بعضی از سیکل هام ۲ تا فولیکول در سمت راست و چپم دارم برادر های دوقلو دارم بعد تزریق آمپول تخمدان هان تحریک نمیشن و فقط یک یا دو تا به فولیکول هام اضافه میشه گونال اف هم امتحان کردم البته تو یکی دو تا از سیکل هام تحریم بودیم

الآن چیکار کنم دکتر گفت هر وقت بیای همینه و تخمک بیشتری نخواهی داشت

به تخمک اهدایی فکر میکنم با وضعیت شوهرم دلم میخواد ۳۰ تا تخمک بهمون بدن تا لااقل چند تا جنین با کیفیت بشه که انشالله یکیش بمونه اصلا شرایط اهدای تخمک رو نمیدونم تو مرکز ابن سینا میخوام درخواست بدم به نظرتون میشه تعداد بالا تخمک بدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم دراين رابطه اطلاعي ندارم