چیکار کنم وابستگی همسرم به مادرش رو کم کنم؟

سلام من 18سالمه دوساله ازدواج کردم شوهرم 27سالشه پیش مادرشوهر زندگی میکنیم و شوهرم تک پسره و برادری نداره و پدرش هم فوت شده و وابسته شدید مادر و خواهراشه و اصلا منو نمی بینه خواهرانش هم هرروز با شوهراشون خونه ما هستند و من راحتی در خونه خودم ندارم و شوهرمم اهمیتی بهم نمیده و خیلی از مشکلاتی که باعث سرد شدن ما شده بخاطر همین من  اومدم خونه مامانمینا تا خونمو جدا کنم ولی اصلا شوهرم دنبالم نیومده و قصد جدا شدنم اصلا نداره  و من الان نزدیک دوماهه خونه مامانم هستم چندبار دیگه هم اومدم اینجا بازم بخشیدمش و رفتن خونه چون نه اخلاقش باهام خوبه نه چیز دیگه هیچ وقت هم دوتایی جایی نرفتیم یعنی اون بدون مامانش حتی ابم نمیخوره حتی اگه بخاد جورابم بخرع باید مامانش همراهش باشه تا اون انتخاب کنه یا اگه مامانش سر سفره نشینه اصلا غذا هم نمیخوره من چیکار کنم چون تنها راه درست شدنش جدا کردن خونه هس که وابستگیشو کم کنه ولی اون قصد جدا شدن نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه شرایط زندگی همسرتان باعث شده ایشان هنوز در حلقه وابستگی مادرشان بمانند
اشاره کردید بارها بخاطر این موضوع قهر کرده اید و بدون اینکه شرایطتان تغییر کند برگشته اید .این بار هم همسرتان منتظر هستند مثل دفعات قبل خودتان برگردید
وقتی دوماه است که در منزل پدرتان هستید بهتر است که ایشان در مورد وضعیت شما بدون دعوا ودر کمال ارامش با همسرتان صحبت کنند واگر بخاطر شرایط مالی همسرتان نمیتوانند مستقل شوند، اگر پس اندازی دارید کمکشان کنید تا بتوانند مستقل شوند
بهتراست با گفت و گو به توافق برسید