سلام من از ۵ ماه پیش سه دوره دوفاستون مصرف کردم با تجویز پزشک، پریودم نامنظم بود گاهاً سه ماه پریود نمیشدم ، یک ماه بعد از تموم شدن دوره سه ماه دوفاستون باز هم پریود منظم داشتم، اما این ماه ۵ روز عقب افتاده و فقط روزی که باید پریود میشدم دل درد و لکه بینی داشتم، در حال اقدامم، اما جواب بی بی چک منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارشناس ارشد شهرسازی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. اصلا قابل پيش بيني نيست. بعضي ها چندين ماه منظم ميشوند ، بعضي ها به محض كنار گذاشتن، مجدد نامنظم ميشوند.