خونریزی کمی دارم

سلام من تنبلی تخمدان دارم تا۳ماه پیش قرصldمصرف میکردم تا۳ماه قبل هم پریودی منظم شده بود این ماه باید روز نهم میشدم ولی روز یازدهم شدم یه لخته خون دیدم با دل درد،بعد ازاون دیگه هیچ خونریزی تا الان نداشتم ولی شکمم گرفته

،واینکه از همون روز قرص لاغری مصرف میکنم ایا ممکنه علت عدم خونریزیم اون قرص باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل راننده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم ترکیبات قرص لاغری که مصرف میکنید باید بررسی بشه
صبر کنید تا پریود بشید اگر خونریزی اتفاق نیافتاد تست بتا بدید اگر منفی بود لازمه مجدد چکاپ آزمایشگاهی بشید چون عوارض تنبلی تخمدان دوباره آشکار شده
در ضمن خانمهایی که تنبلی تخمدان دارن حتما ورزش براشون لازمه حتی پیاده روی روزانه نیم ساعته