سلام من کمکاری تیروئید دارم رنج ۵٫۵وقتی قرصامو مرتب مصرف بکنم اصلا تاخیر ندارم سر موعد پریود میشم با این حال دوماه اقدام کردم برای بارداری قرصام مرتب خوردم تمام علائم حاملگی حتی درد تخمدان راست پیدا میکنم و بلخره بعد از ۴ روز الی ۱۰ روز پریود میشم آزمایش قبل بارداری دادم همه چی سالم بود فقط سنو ندادم علائم تخمک گذاری هم پیدا میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

شما داروتو باید مرتب مصرف کنی و هر سه ماه آزمایش تیرویید روتکرار کنی
اگر پریودها منظم نیست باید آزمایش پرولاکتین هم داده بشه
سونوگرافی جهت بررسی وضعیت تخمدانها هم الزامیست