قرص اورزانسی

باسلام،من یه رابطه بدون پیشگیری باهمسرم داشتم،که فورا بعد از رابطه ۱۰عدد قرص ال دی خوردم،حدودا ۸ساعت بعد هم یک ورق قرص اورژانسی که شامل ۲عدد قرص هست خوردم

آیا احتمال بارداری هست؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز امکان بارداری صعیفه اما روش مصرف قرص توسط شما کاملا اشتباه بوده و امکان داره پر از عارضه جانبی باشه
کافی بود ۴عدد قرص ال دی بعد از رابطه حفاظت نشده و ۴عدد دیگه هم ۱۲ساعت بعد مصرف می‌کردید و یا فقط یک عدد قرص اورژانسی ۱/۵میلی‌گرمی تا  ۷۲ساعت از زمان نزدیکی مصرف می‌کردید