ترشح زرد رنگ کدر در بارداری

سلام مامای عزیز.ببخشید ک مزاحم وقتتون شدم.من در هفته هفتم دو س روز دیگ ب هفته هشتم میرم.من ترشحاتم سفید و بدون بو و خارش بود الان.زرد کدر هستش الانم بدون هیچ سوزشی و درد.ترشحاتم ک زرد کدر هستش ببخشیدا مامای عزیز مایعی هستش مشکلی پیش اومده یا طبیعی هستش؟ممنون میشم جوابمو بدین خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  خیر مشکلی ندارد این ترشحات طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید