تشنج در کودکان

سلام خدمت دوستان

پسرم 17ماه ش که بود قبلاً به دنبال تب به بیمارستان مراجعه میکردیم و با سرم درمانی خوب میشد به دنبال استفراغ و تب یه هفته ای بالا مجبور شدیم ببریم بیمارستان این مدت دکترش گفت اگه آب بدنش تامین باشه و قطره استامنفون بدین بهش لازم نیست ببرید به بیمارستان تبش به41 در جه می‌رسید بخاطر کرونا

بعد خلاصه تشنج کرد و چشماش رفت بالا بردیمش بیمارستان و تست کرونا گرفتند بعد سه روز مثبت اعلام شد و داروهای کرونا میدادم بهش دیگه استفراغ خونی شروع شد دکتر گفت بهش شیر ندی فقط سرم قندی

ام تر ای که گرفت گفتند بیماری دیستروفی داره

بعد نظر سوم عوض شد گفتند متابولیک داره آزمایش گرفتند بردن آلمان نتایج متابولیک خوب اعلام شد بعد پیدا که بچم نمونه نمی خوره و با سوند معده غذا دریافتت می‌کنه  آزمایش ژنتیک گرفتند گفتند شاید میتوکوندریال باشه.

کسی نظری ندارم دکتر نیست راهنماییم کنه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، جواب سوال شما نیاز به مراجعه حضوری به متخصص کودکان دارد.