آیا به این زندگی ادامه بدم یا نه؟

شوهرم خیلی بی مسوولیته اراده هم نداره البته توکارکردن خیلی زرنگه و زحمت می کشه ولی خیلی ولخرجه و وقتیم یه مشکلی پیش میاد همش چشمش ب دیگران ک دستشو بگیرن مشکلشو حل کنن خودش میزنه زمین خسته شدم دیگه همش میگم شاید درست بشه رفتارش عوض بشه نمیشه نمیدونم چیکارکنم ی بچه هم دارم نمیدونم طلاق بگیرم یا صبر کنم درست میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مشکل همسر شما عدم  مدیریت مالی است چون کار میکنند و درامد دارند ولی نمیتوانند مدیریت کنند
با ایشان صحبت کنید تا ماهانه مبلغ خاصی را به شما بدهند تا بتوانید پس انداز کنید و یک مدت به صورت ازمایشی شما خرج خانه را مدیریت کنید
این موضوعی نییت که بخواهید بخاطرش با داشتن فررند یکساله جدا شوید
بهتر است هردو به یک‌مشاور مراجعه کنید