کتک خوردن از شوهر

سلام شوهرم تو خونه مشروب قایم کرده بود وقتی ازش پرسیدم این چیه واسه چی قایم کردی گفت هیچی منم گفتم اگه هیچیه پس منم میریزم دور ریختم دور کلی کتکم زد الان چیکار کنم من واقعا دیگه دوستش ندارم نمیتونم تحملش کنم

بچه یک و نیم ساله دارم

شوهرم بعد از کتک زدنم میگه اگه برگردم عقب بازم میزنمت اگه از این به بعد گنده گنده حرف بزنی بازم میزنمت چیکار کنم هیچ حامی هم ندارم که بخوام طلاق بگیرم واقعا برام سخت شده زندگی باهاش زخمای جسمیم خوب میشه ولی زخم دلم و چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
رفتار همسرتان به هیچ وجه قابل توجیح نیست ولی رفتار شماهم درست نبوده است
شما باهمسرتان مثل یک والد رفتار کرده اید اورا بازخواست کرده اید که چه چیزی قایم کرده و بعد برای اینکه تنبیهش کنید شیشه ای که شاید برای خودش نبوده ویا هزینه زیادی بابتش پرداخت کرده را دور ریخته اید
میتوانستید بگویید حس خوبی ندارم چنین چیزی در منزلمان باشد لطفا ان را از منزل خارج کن
اجازه دهید چند روزی از این ماجرا بگذرد و هردو ارام شوید و بعد باهم صحبت کنید هردو باید اشتباهتان را بپذیرید  و سعی کنید از این پس بااحترام باهم رفتار کنید