سلام ببخشیدخانم دکتر من تخمدان سمت راستم توسونوگرافی دیده نشده سمت چپ هم کوچک بود.تو آزمایش پرولاکتین

هم pH بالا بوده.این یعنی ممکنه من باردار نشم؟؟درمان داره؟؟سه ماه ، دوبار دوبار عادت میشدم. خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سوال شما واضح نیست  اگر تخمدان نداشته باشید که شما اصلا پریود نمی شوید و نمی توانید باردار شوید موفق باشید.