آیا عفونت ادراری برای جنین ضرر دارد؟

سلام من در هفته نهم بارداری هستم ودکتر بخاطر عفونت ادراری برام دو بسته اریترومایسین ۴۰۰هر ۱۲ ساعت تجویز کردن و الان اونا تموم شدن میخوام بدونم اگر عفونت ادرای ازبین نرفته باشه برای جنین خطرناکه وآیا ممکنه داروی دیگری تجویز کنن و اصلا عفونت ادراری قابل درمانه من قراره هفته یازدهم دوباره پیش متخصص برم اما تا اون موقع نگرانم اتفاقی برای جنین بیفته لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عفونت ادراری قطعا علامتی مانند سوزش ادرار و درد و خون در ادرار و  ... دارد اگر علائم آن ازبین رفته است یعنی بهبودی حاصل شده است موفق باشید