از دست دادن علاقه نسبت به همسر و تحمل به خاطر فرزند

من شیش ماهه که به طور کامل علاقه ام رو نسبت به شوهرم از دست دادم و به خاطر مشکلاتی که داشتیم الان هم که میبینم بچه ام خیلی اسیب میبینه خودم رو عوض کردم و دیگه بحث و دعوا اصلا نمیکنم و مشکلی ندارم همسرم فکر میکنه من اروم شدم اما من اصلا بهش علاقه ای ندارم فقط به خاطر بچم دارم جو خونه رو اروم نگه میدارم ولی وقتی به اینده فکر میکنم هیچ امیدی ندارم اما تو ظاهرم همه فکر میکنن که همه چیز عادیه اما درونم داغونه و همش میگم حداقل بیست سال دیگه تحمل کن تا بچه بزرگ بشه یعنی همش دارم خودم خودم رو راضی میکنم بهترین زمان زندگی من وقتاییه که میخوابم.خیلی نا امیدم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اين شش ماه گذشته چه رخ داده چه اتفاقي افتاده كه باعث شده انقدر شما اسيب ببينيد كه از بي تفاوتي براي محافظت از خود استفاده كنيد به خودتون و همسرتون دروغ ميگوييد ،گفتين خاطر بچه مطمين باشيد اون به خوبي متوجه شرايط هست مگر ما چند سال زندگي ميكنيم كه بخاطر بقيه باشه يا ظاهر خوبي به ديگران نشون بديم
با توجه به مواردي كه گفتيد شما دچار افسردگي شديد اگه ميخواهين به خودتون يا حداقل به پسرتون كمك كنيد بهتره روند را عوض كنيد .بهترين راه اينكه با يك زوج درمانگر صحبت كنيد و در كنارش از دارو براي كاهش علائم استفاده كنيد .