علت بوی بد واژن چیست؟

سلام من ۲۴سالمه و‌متاهلم الان ۳ماهه ک اواسط ماه ظاهرا بی دلیل بوی بدی رو حس میکنم ک موقع رابطه بیشتر هم میشه ترشحاتم زیاد نیست ولی بوی بد داره و شیری رنگ هست زمان پریودم هم ۲۷م هست

و این من هر دفعه ک این بو رو حس کردم قرص و پماد مترونیدازول استفاده کردم چند روز و بو از بین رفت اما دوباره ماه بعد تکرار میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر فقط در زمان تخمک گذاری این احساس را دارید مشکل جدی نیست اما اگر ترشحات زیاد و بدبو دائم دارید باید برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید