چیکار کنم شوهرم تا اونجایی که میشه به حرفم باشه؟

شوهرم مرد خوبیه ولی بعضی وقتا فکر نکرده یکارایی میکنه و اگه بهش بگم اینکارو نکن بدتر لجبازی میکنه

چطوری ازش بخوام

کتاب هم معرفی کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما فرزندتان نیست که به دنبال راهکاری هستید تا به حرف شما گوش کند و به او تذکر میدهید کار بد نکن. باید باهمسرتان رابطه صمیمی داشته باشید
در وهله اول سعی کنید  در زمینه مهارتهای زناشویی حتما مطالعه داشته باشید
شیوه ارتباط موثر را بدانید که چگونه صحبت کنید تا تاثیر بیشتری داشته باشد
کتاب هایی با مضمون مهارتهای زناشویی میتوانند به شما در این زمینه کمک کنند