فیلم های مستهجن

سلام من یه ساله ازدواج کردم شوهرم فیلم های بد میبینه چندین بار ب روش اوردم شرمنده شده گفته دیگه نمیبینم قول میدم ولی میبینه بازم وقتیم میفهمم دیده خودن واقعا داغون میشم میگه دست خودم نیست اعتیاد پیدا کردم خودمم دوست ندارم ببینم و بعد دیدم پشیمون میشم راهکارتون چیه ک نبینه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه مارو برای طرح سوالتون انتخاب کردید
اگر چه تماشای فیلم پورن به هیچ وجه (حتی جهت آموزش جنسی) توصیه نمی شود و دارای عوارض زیادی است، اما زندگی فردی و اجتماعی فرد وقتی دچار بحران و احتلال می شود که فرد به تماشای این فیلم ها و تصاویر عادت کرده باشد و بدون وجود آنها (حتی در حضور شریک جنسی دلخواه) تحریک نشده و میلی به برقراری رابطه جنسی عادی نداشته باشد
.دیدن فیلم پورن دلیل بر نارضایتی از رابطه و یا مقایسه با شما نیست.
گاهی افراد برای هیجان خواهی و خروج از ملال و یکنواختی زندگی زناشویی به کنجکاوی و جستجوگری در دنیای بیرون روی می آورند
گاهی این رفتار برای آنها به صورت عادت درامده است و از انجایی که معمولا مردها بصری هستند وبا دیدن تحریک میشوند گاهی دیدن این فیلم ها فقط برای برانگیختگی هست
 سعی کنید زیاد در این مورد حساسیت نشان ندهید و اگر خودشان اذیت میشوند میشنهاد دهید با یک سکس ترامیشت مشاوره کنند
ایام به کام