سلام من بخاطره مشکل وسواس فکری و استرس و اضطراب پیش روانپزشک رفتم و ایشون به من فلوکسامین100 و تری فلوئوپرازین و نورتریپتیلین 10 دادن و من دچار ی سری مشکلات شدم، یبوست و خشکی دهان و بی قراری توی پاهام طوریکه همش تکون میدادم و حوصله ام سر میرفت همش میخواستم یه کاری کنم نمیتونستم یه جا بمونم الان فقط نورتریپتیلین رو نصف میخورم نتونستم برم پیششون به نظره شما نیاز هست اینا رو دوباره بخورم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا اين داروها ضروري بوده كه براتون نوشتن و بر اساس شدت مشكل بوده و اين موارد عوارض داروها هستن كه به مرور از بين ميروند و بزرگترين مشكل زماني ايجاد ميشه كه سرخود دوز داروها را تغيير دهيد يا يكياره كنار بگذاريد اسيب اين قطع از نخوردن اوليه بيشترهست .
حتما حتما ضروريه باز به دكترتون مراجعه كنيد و با شرح علائم و اينكه چه تاثيراتي داشته ازشون مشورت بگيد و بخواهيد دوز داروها رو يا تغيير بدهند يا داروي جديدي بنويسند .