عفونت واژن

سلام من تقریبا دوساله عفونت واژن دارم دارو هم شیمیایی هم گیاهی زیاد استفاده کردم نهایتش چند وقت خوبم دوباره شروع میشه، گاهی زیر شکمم دردمیگیره حدود یک سال و نیمه کمر دردم ام آر آی دادم گفت کمرت مشکل نداره عفونتم بی رنگه و همیشه خیسم،توی این دوسال بعداز ۷روز پریودی پاک پاک نمیشم و بعداز روز ۴،پریودی بوی بدی میده، الانم دکتر میگه زخم داری باید فریز بشی اگه زخم بود چرا تا الان نگفت،ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام متاسفانه بعضی از افراد ترشحات طبیعی واژن خود را به اشتباه عفونت تلقی می کنند اگر ترشحات  رنگی مانند سبز رنگ ،خاکستری و..سوزش و خارش داشتید باید پیگیری کنید موفق باشید.