پرولاکتین بالا و بارداری

سلام وقت بخیر.

من پرولاکیتنم بالاس والان تو دوران عقد هستم و اینکه یه ماهه ک پریودم عقب افتاده

ما رابطه با کاندوم داشتیم ینی از وسط رابطه قبل از ارضا شدن همسرم کاندوم استفاده میکرد ولی الان میترسم که باردار باشم

البته ازمایش خون دادم برای عمل بینی ک ازمایش بارداری هم جزوشون بود اما منفی بود.یکی از دوستام الان دوماهه بارداره و اینکه ازمایش خون بارداریشو نشون نداد رفت سونو و مشخص شدبارداره من اینو ک فهمیدم استرسم بیشتر شد

میخاستم هم درمورد عدم بارداری یا باردار بودنم راهنماییم کنید هم برای درمان تنبلی تخمدان و پرولاکتین

من داروی کابرگولین استفاده میکردم ولی عوارضش خیلی تاثیرات بدی رومن میزاشت برای همین مصرفشو قطع کردم

ایا داروی دیگه ای هس من استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید مشکلی ندارد شما روش جلوگیری داشته اید  موفق باشید