تغذیه مناسب قبل از بارداری

سلام من 20 سالمه و میخوام باردار بشم. هیچ بیماری خاصی نداشتم و دارویی هم مصرف نمیکنم. میخواستم اگه میشه راهنمایی کنین چه خوراکی هایی قبل بارداری و هین بارداری بخورم و چه چیزهای اصلا نخورم.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای قبل از بارداری باید ذخایر ویتامین ب12 و اسید فولیک و اهن و کلسیم بدن شما کامل باشه و از پنج گروه اصلی مواد غذایی انواع گوشتها، میوه، سبزی، شیر و لبنیات، چربی ها استفاده کنید و مواد مضر مثل فست فودها، نوشابه ها و .... را حذف کنید