استرس و ترس ازدواج نکردن

تمام مشکلاتم از حرفای مادر وخواهرم بود

اخه من عاشق یکی بودم که بخاطرش کلی خواستگار خوب رد کردم ویه عمه  دارم که فکر کنم ۴۰ یا ۴۱ سالشه ومجرده همیشه بم میگن تو هم مثل عمت مجرد میمونی تا اینکه این حرفشون تو مخم حک شده وباورش کردم ودیگه با کامل وجودم حس میکنم دیگه من تا اخر عمر مجرد میمونم وکلی استرس دارم

حتا میترسم درس بخونم اخه چون عمم تقریبا استاد دانشگا شده ... ومیترسم منم درس بخونم وتوی درسام موفق بشم وبه جای خوب برسم ومثل عمم مغرور بشم خیلیییی از تنهای میترسم من یه ادم کامل اجتماعی هستم واز تنهای متنفرم...

من الان ۱۹ سالمه خواستگار دارم ولی  مثلا یا تحصیل کرده باشه وهنوز نرفته سرکار یاکار دولتی داره وقبول نمیکنه ادامه تحصیل بدم یا کارش خوب باش وقبول کنه ادامه تحصیل بدم ولی رفتیم تحقیق کردیم گفتن ادم بدی هست حالا یه بار به عقد رسیدیم لباس عقد واینا گرفتیم بعد یهو پسره خیانت کرد...  واین اتفاق باعث شد که من بیشتر به حرف خانوادم  رو باور کنم واینکه قسمت ازدواج رو ندارم

و از طرفی هرچله یادعای برمیدارم خواستگار میاد ولی ازدواج جور نمیشه شاید چون از ته دلم اعتقاد ندارم بخدا دست خودم نیست

 از یه طرف  امار سن  ازدواج بدجور اومده پایین

چکار کنم این حرفاشون از ذهنم پاک کنم اخه من خودم میدونم منطقی نیست  عمم سرنوشتش اینطوری شد یعنی منم باید  سرنوشتم اینطور باشه...

استرس#

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دیپلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما بسیار جوان هستید و حتی میتوان گفت ازدواج برایتان زود هم هست چه برسد به اینکه فکر کنید از وقت ازدواجتان گذشته است
موضوع دیگر اینکه چه کسی گفته عمه تان نمیتواند دیگر ازدواج کند؟بسیاری از افراد در این سن تشکیل خانواده میدهند
درست است که ازدواج مقوله مهمی است و تشکیل خانواده میتواند لذت بخش باشد ولی هر ازدواجی خوب نیست و مهمتر از همه ازدواج نکردن هم بد نیست
بستگی دارد اهدافی که دنبال میکنید در چه حیطه ای باشد مثلا فردی دوست ندارد زیر بار نسئولیت فرزند و همسر و .. برود و میخواهد فردی مستقل شود ایا باید گفت او بختش بسته است یا بد شگون است و .‌.
فکر نکنید با ازدواج کردن خوشبخت خواهید شد و با ازدواج نکردن بدبخت. مگر امار طلاق و جدایی در جامعه را نمیبینید
نمیخواهم شما را از ازدواج کردن بترسانم ویا منصرفتان کنم .اگر یک انتخاب خوب و عاقلانه و اگاهانه داشته باشید ازدکاج میتواند بییار هم شیرین باشد
عجله نکنید و تمرکزتان را از موضوع خواستگار دور کنید اهدافتان را دنبال کنید و اگر موردی برای ازدواج بود به ان اگاهانه و منطقی فکر کنید