ایا علت تاخیر در پریودی کیست است؟

سلام.ببخشید من در روز موعدم.فقط لکه بینی قهوه ای رنگ داشتم.الان ۴ روز تاخیر دارم.آزمایشم ۳ بود.رفتم دکتر و سونو شکمی کرد.گفت اینی که تو سونو معلومه کیست نیست.و ضخامت رحمم خوب بود.ایا اگر الان قرص دوفاستون بخورم.اگر باردار باشم ضرر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عدد بنا زیر ۵ نشان بارداری نیست هرچند به کیت آزمایشکاه و رنج درج شده باید دقت کنید
صبر کنید پریود بشید اگر منظم نیستید طبق نظر پزشک ده شب در سیکل میتپنید جهت تنظیم دوفاستون مصرف منید