واریکوسل

سلام من وشوهرم یک ساله که اقدام به بارداری کردیم هردو ازمایش دادیم و من سونوی روز تخمک گذاری هم شدم همه چی اوکی بود  ولی متاسفانه هنوزخبری نیست اخرین دکتر گفت شاید واریکوسل باشه ولی من همسرم از ازدواج قبلش ی دختر ۱۰ ساله داره لطفا راهنمایی کنید میشه تو این مدت دچار واریکوسل شده باشه ازمایشاتش هم خوب بود  در ضمن هیچ گونه علایم ظاهری و درد نداره چکار کنیم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقتی آزمایش اسپرم نرمال است یعنی مشکلی ندارد  موفق باشید