آیا مشکلی است که من وارد رابطه بشم؟

سلام من یه مشکلی دارم، من یه دخترم 20 سالمه و تا الان باکسی رابطه نداشتم حتی واسه مدت کمی کلا و خودم از نظر خودم میگم بخاطر مردم و خانواده باید با هیچ کسی نبوده باشم و دختر ساده ایی باشم این طرز فکر منه ولی دوستام میگن که ادم حداقل یه بار تجربه کنه روابط رو وگرنه خوب نیس و تو زندگی اینده به مشکل بر میخورم، نمیدونم خودمم حس میکنم زیادی خودم رو محدود کردم، بنظرتون اشکالی نداره که برای یه بار هم که شده وارد رابطه بشم یا ضرر داره؟ مشکل ساده ایه ولی برای من بزرگه

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
وارد رابطه شدن لزوما بد یا خوب نيست. نسخه ی همه هم نیست. این که شما باید وارد رابطه شوید یا نه به باور ها و نگرش شما به رابطه و جنس مخالف برمی گردد. پيشنهاد مي کنم که به یک مشاور مراجعه کنید و راجع به احساساتتان بیشتر صحبت کنید تا بفهمید چه نگاهی به رابطه دارید.
موفق باشید.