با سلام من 25 سالمه.یک سال ونیمه ازدواج کردم.من پریودهای نامنظمی دارم.اگر بخوام باردار بشم باید چکار کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام خانمی ابتدا باید دلیل پریود های نامنظمتون مشخص بشه چون در باروری شما تاثیر دارد. حتما مشاوره و تشکیل پرونده قبل از بارداری داشته باشین .بعد روش جلوگیری خود را قطع کرده و با مصرف روزانه یک عدد فولیک اسید 1 م مقاربت منظم داشته باشین .