اختلاف شوهرم با خانواده ام

سلام من سه سال ازدواج کردم  شوهرم از اول سر ناسازگاری  با خانوادم داره مادرش تو بچگیش فوت شده نمیتونه محبت خانوادمو نسبت به من ببینه واسم چیزی بخرن میشکنه یا بهم زنگ بزنن  اخم میکنه   یه بارم گوشبمو شکست  گف خانوادت زنگ نزنن دلش نمیخواد با خانوادم در ارتباط باشم میگه فقط دوتامون باشیم هم من و هم خانوادمو اذیت میکنه به خانوادم توهین میکنه راحت بی ادبی میکنه اگر خانوادم بچمو بعل کنن میره ازشون میگیره اونقد اخم میکنه که اونا ناراحت میشن به بار مامانم سوار ماشینش شد اونقد ادیتم کرد گف من به این ماشین قسط میدم سوارشون نکن

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مواردی که به آن اشاره کردید خواسته های غیر منطقی است که از جانب همسرتان مطرح میشود
اینکه انتظار دارند باکسی درارتباط نباشید و حتی خانواده تان فرزندتان را درآغوش نگیرند و .... همه نشان از مشکلات شخصیتی ایشان است که ریشه در گذشته و کمبودها محرومیت ها و .. دارد و در دراز مدت شما را دچار افسردکی خواهد کرد
همسر شما نیاز به مداخله روانشناسی دارند و باید گام به گام این موارد مطرح و ریشه یابی شود
مگر اینکه همسرتان سر موضوع خاصی از خانواده تان دلگیر باشد واین رفتارش دلیل داشته باشد
برای ارائه راهکار نیاز به اطلاعات بیشتر است مثلا اکر والدینتان به همسرتان محبت کنند  برای او کادو بخرند به او احترام بگذارند واکنش هنسرتان چه خواهد بود
سعی کتید خودتان  با مشاور در ارتباط باشیدو این راهکارها را باهم بررسی کتید